Τρόποι Πληρωμής

Η πληρωμή των προϊόντων που αγοράζετε από το e-shop της P Kontopoulos μπορεί να γίνει με τους εξής 7 τρόπους:

 

Πιστωτική ή Χρεωστική Κάρτα

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας είτε με πιστωτική κάρτα Visa, Mastercard, Maestro, Diners Club και American Express, είτε με χρεωστική. Η εξόφληση γίνεται εφάπαξ και τα στοιχεία της κάρτας σας δεν κοινοποιούνται ποτέ σε εμάς, καθώς η συναλλαγή εκτελείται με απόλυτη ασφάλεια μέσω της Viva Wallet.

 

Αντικαταβολή

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας κατά την παραλαβή της, πληρώνοντας το συνολικό ποσό της στον διανομέα που θα σας την παραδώσει. Η αντικαταβολή δεν υποστηρίζεται για αποστολές με μεταφορική εταιρεία.

Σύμφωνα με τις ισχύουσες φορολογικές διατάξεις, τα παραστατικά αξίας 500€ και άνω θα πρέπει υποχρεωτικά να εξοφλούνται με κάποιον από τους υπόλοιπους έξι τρόπους πληρωμής και όχι με αντικαταβολή.

 

IRIS Online Payments

Ισχύει για Εθνική Τράπεζα, Τράπεζα Πειραιώς, Eurobank, Alpha Bank και Viva Wallet. Με αυτήν τη μέθοδο πληρωμής κατά το checkout μεταφέρεστε στο ασφαλές περιβάλλον πληρωμής της τράπεζας σας και εισάγετε τους κωδικούς e-banking σας για να ολοκληρώσετε την πληρωμή. Τα στοιχεία της κάρτας σας δεν κοινοποιούνται ποτέ σε εμάς.

 

Τραπεζική Κατάθεση

Για την καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση σας, εφόσον προχωρήσετε στην πληρωμή, μπορείτε, εφόσον το επιθυμείτε, να μας στείλετε το αποδεικτικό της τραπεζικής κατάθεσης στο p.kontopoulos@hotmail.com ή να μας ενημερώσετε τηλεφωνικώς στο 24670-44364.

 

IBAN (Τράπεζα Πειραιώς): GR93 0171 2360 0062 3602 0013 287

IBAN (Vivabank): GR82 7010 0000 0003 1057 3740 256

Δικαιούχος: Πασχάλης Αργυρίου Κοντόπουλος

Αιτιολογία: Ο αριθμός της παραγγελίας σας, αν υπάρχει

 

Εάν πραγματοποιήσετε έμβασμα από μη συνεργαζόμενη τράπεζα, θα πρέπει να καταβληθεί στο τελικό ποσό κατάθεσης και το κόστος του εμβάσματος.

 

PayPal

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας μέσω PayPal. Τα στοιχεία της κάρτας σας δεν κοινοποιούνται ποτέ σε εμάς.

 

Google Pay

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας μέσω Google Pay. Τα στοιχεία της κάρτας σας δεν κοινοποιούνται ποτέ σε εμάς.

 

Viva Wallet

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας μέσω Viva Wallet. Τα στοιχεία της κάρτας σας δεν κοινοποιούνται ποτέ σε εμάς.