Τρόποι Πληρωμής

Η πληρωμή των προϊόντων που αγοράζεις από το e-shop της P Kontopoulos μπορεί να γίνει με τους εξής 7 τρόπους:

 

Πιστωτική ή Χρεωστική Κάρτα

Μπορείς να εξοφλήσεις την παραγγελία σου είτε με πιστωτική κάρτα Visa, Mastercard, Maestro, Diners Club και American Express, είτε με χρεωστική. Η εξόφληση γίνεται εφάπαξ και τα στοιχεία της κάρτας σου δεν κοινοποιούνται ποτέ σε εμάς, καθώς η συναλλαγή εκτελείται με απόλυτη ασφάλεια μέσω της Viva Wallet.

 

Αντικαταβολή

Μπορείς να εξοφλήσεις την παραγγελία σου κατά την παραλαβή της, πληρώνοντας το συνολικό ποσό της στον διανομέα που θα σου την παραδώσει. Η αντικαταβολή δεν υποστηρίζεται για αποστολές με μεταφορική εταιρεία.

 

Τραπεζική Κατάθεση

Ως αιτιολογία θα πρέπει να αναγράφεται ο αριθμός της παραγγελίας σου. Για τη καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση σου, εφόσον προχωρήσεις στην πληρωμή, μπορείς να μας στείλεις το αντίγραφο της τραπεζικής κατάθεσης στο p.kontopoulos@hotmail.com ή να μας ενημερώσεις τηλεφωνικώς στο 24670-44364.

Τράπεζα Πειραιώς

IBAN: GR93 0171 2360 0062 3602 0013 287

Δικαιούχος: Πασχάλης Αργυρίου Κοντόπουλος

Vivabank

IBAN: GR82 7010 0000 0003 1057 3740 256

Δικαιούχος: Πασχάλης Αργυρίου Κοντόπουλος

 

PayPal

Μπορείς να εξοφλήσεις την παραγγελία σου μέσω PayPal κατά τη διάρκεια του checkout. Τα στοιχεία της κάρτας σου δεν κοινοποιούνται ποτέ σε εμάς.

 

Google Pay

Μπορείς να εξοφλήσεις την παραγγελία σου μέσω Google Pay κατά τη διάρκεια του checkout. Τα στοιχεία της κάρτας σου δεν κοινοποιούνται ποτέ σε εμάς.

 

Samsung Pay

Μπορείς να εξοφλήσεις την παραγγελία σου μέσω Samsung Pay κατά τη διάρκεια του checkout. Τα στοιχεία της κάρτας σου δεν κοινοποιούνται ποτέ σε εμάς.

 

Πληρωμή στο Κατάστημα

Μπορείς να εξοφλήσεις την παραγγελία σου στο ταμείο του καταστήματος μας.