Αγοράστε ΤΩΡΑ, πληρώστε ΑΡΓΟΤΕΡΑ με τη Klarna

Πληρώστε για τις αγορές σας σε 3 άτοκες δόσεις με τη Klarna, ακόμη και με χρεωστική κάρτα, ώστε να μοιράσετε το κόστος σε βάθος χρόνου, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση. Η πληρωμή της πρώτης δόσης πραγματοποιείται κατά την τιμολόγηση της παραγγελίας σας και οι υπόλοιπες δύο αυτόματα, κάθε 30 ημέρες, δίχως πρόσθετο τόκο.

 

Η υπηρεσία αυτή είναι διαθέσιμη για αγορές μεταξύ 35,00 € και 1.000,00 €.

 

Βήμα 1

Προσθέστε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν στο καλάθι και προχωρήστε μέχρι το σημείο επιλογής του τρόπου πληρωμής, όπου και θα επιλέξετε "Viva Wallet Smart Checkout".

 

Βήμα 2

Αφού μεταφερθείτε στο ασφαλές περιβάλλον πληρωμών της Viva, επιλέξτε πληρωμή με Klarna. Συμπληρώστε το email και το ονοματεπώνυμο σας και προχωρήστε στο επόμενο βήμα.

 

Βήμα 3

Στην επόμενη οθόνη θα δείτε μια σύνοψη της παραγγελίας σας. Πατήστε "Αγορά" για να συνεχίσετε.

 

Βήμα 4

Αν έχετε ήδη λογαριασμό στη Klarna, θα βρεθείτε απευθείας στο Βήμα 11, διαφορετικά θα σας ζητηθεί ο αριθμός του κινητού σας και έπειτα ο κωδικός επαλήθευσης που θα σας σταλεί αυτόματα στο νούμερο που μόλις δηλώσατε. Μόλις τον καταχωρήσετε και αυτόν, μπορείτε να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα.

 

Βήμα 5

Στο βήμα αυτό θα χρειαστεί να συμπληρώσετε το email σας, μόλις το κάνετε αυτό πατήστε "Συνέχεια" ώστε να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα.

 

Βήμα 6

Στο βήμα αυτό θα χρειαστεί να συμπληρώσετε την ημερομηνία γέννησης, το ονοματεπώνυμο και τη διεύθυνση σας. Έπειτα, προχωρήστε στο επόμενο βήμα ώστε να ολοκληρωθεί η δημιουργία του λογαριασμού σας στη Klarna.

 

Βήμα 7

Συγχαρητήρια! Η δημιουργία του λογαριασμού σας ολοκληρώθηκε επιτυχώς! Προχωρήστε στο επόμενο βήμα, στο οποίο έχετε την επιλογή της άμεσης εξόφλησης όλου του ποσού, ή της πληρωμής σε 3 άτοκες δόσεις. Επιλέξτε αυτό που σας εξυπηρετεί καλύτερα και προχωρήστε στο επόμενο βήμα.

 

Βήμα 8

Το σύστημα θα σας εμφανίσει το ακριβές ποσό κάθε δόσης, καθώς και το πότε θα πληρωθεί η κάθε μία. Όταν είστε έτοιμοι προχωρήστε στο επόμενο βήμα, στο οποίο θα σας ζητηθεί ο ΑΦΜ σας, μόλις τον συμπληρώσετε πατήστε "Επιβεβαίωση" ώστε να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα.

 

Βήμα 9

Στο βήμα αυτό θα χρειαστεί να ανεβάσετε φωτογραφία είτε το διαβατήριο, είτε το δίπλωμα οδήγησης, είτε την ταυτότητα σας. Επιλέξτε το έγγραφο που σας βολεύει περισσότερο και προχωρήστε στο επόμενο βήμα.

 

Βήμα 10

Βρίσκεστε στην τελική ευθεία! Στο βήμα αυτό θα χρειαστεί να συμπληρώσετε τα στοιχεία της κάρτας μέσω της οποίας θα πραγματοποιήσετε την πληρωμή, μόλις το κάνετε και αυτό θα έχετε φτάσει επιτυχώς στο τελευταίο βήμα!

 

Βήμα 11

Στο τελευταίο αυτό βήμα θα δείτε μια σύνοψη τόσο των προσωπικών σας στοιχείων, όσο και της κάρτας που έχετε ήδη καταχωρήσει ως μέθοδο πληρωμής. Μόλις είστε έτοιμοι να υποβάλετε την παραγγελία σας, πατήστε το κουμπί στο κάτω μέρος της οθόνης και τελειώσατε!

 

Τι είναι η Klarna;

Η Klarna Bank AB, ευρέως γνωστή ως Klarna, είναι μια Σουηδική εταιρεία που ιδρύθηκε το 2005. Παρέχει χρηματοοικονομικές υπηρεσίες που έχουν να κάνουν κυρίως με καταναλωτικές πληρωμές. Σήμερα έχει παρουσία σε δεκάδες χώρες, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα, εξυπηρετώντας περισσότερους από 150 εκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως.

 

Τι είναι το "Buy now, pay later";

Το "Buy now, pay later", στα ελληνικά "Αγοράστε τώρα, πληρώστε αργότερα", είναι ένας καινοτόμος τρόπος πληρωμών, κατά τον οποίο ο καταναλωτής έχει τη δυνατότητα να πραγματοποιήσει τις αγορές του, δίχως να χρειαστεί να καταβάλει εφάπαξ ολόκληρο το ποσό αγοράς. Συγκεκριμένα με τη Klarna, μπορεί να μοιράσει το κόστος αυτό σε 3 ισόποσες και άτοκες δόσεις, με χρονικό διάστημα 30 ημερών μεταξύ τους.

 

Υπάρχει κάποια επιπλέον χρέωση;

Η υπηρεσία παρέχεται δίχως κάποια επιπλέον χρέωση, μπορείτε να πραγματοποιείτε τις αγορές σας χωρίς κανέναν πρόσθετο τόκο.