Αγοράστε ΤΩΡΑ, πληρώστε ΑΡΓΟΤΕΡΑ με τη Klarna

Πληρώστε για τις αγορές σας σε 3 άτοκες δόσεις με τη Klarna, ακόμη και με χρεωστική κάρτα, ώστε να μοιράσετε το κόστος σε βάθος χρόνου, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση. Η πληρωμή της πρώτης δόσης πραγματοποιείται κατά την τιμολόγηση της παραγγελίας σας και οι υπόλοιπες δύο αυτόματα, κάθε 30 ημέρες, δίχως πρόσθετο τόκο.

 

Η υπηρεσία αυτή είναι διαθέσιμη για αγορές μεταξύ 35€ και 1000€.

 

Βήμα 1

Προσθέστε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν στο καλάθι σας και προχωρήστε μέχρι το σημείο επιλογής του τρόπου πληρωμής, όπου και θα επιλέξετε "Viva Wallet Smart Checkout".

 

Βήμα 2

Αφού μεταφερθείτε στο ασφαλές περιβάλλον πληρωμών της Viva, επιλέξτε πληρωμή με Klarna.

 

Βήμα 3

Στην επόμενη οθόνη θα δείτε υπολογισμένο το ακριβές ποσό κάθε δόσης, αλλά και το πότε είναι να πληρωθεί η κάθε μία. Πατήστε "Αγορά" για να συνεχίσετε.

 

Βήμα 4

Ακολουθήστε τις οδηγίες στο περιβάλλον της Klarna και τελειώσατε!

 

Τι είναι η Klarna;

Η Klarna Bank AB, ευρέως γνωστή ως Klarna, είναι μια Σουηδική εταιρεία που ιδρύθηκε το 2005. Παρέχει χρηματοοικονομικές υπηρεσίες που έχουν να κάνουν κυρίως με καταναλωτικές πληρωμές. Σήμερα έχει παρουσία σε δεκάδες χώρες, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα, εξυπηρετώντας περισσότερους από 100 εκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως.

 

Τι είναι το "Buy now, pay later";

Το "Buy now, pay later", στα ελληνικά "Αγοράστε τώρα, πληρώστε αργότερα", είναι ένας καινοτόμος τρόπος πληρωμών, κατά τον οποίο ο καταναλωτής έχει τη δυνατότητα να πραγματοποιήσει τις αγορές του, δίχως να χρειαστεί να καταβάλει εφάπαξ ολόκληρο το ποσό αγοράς. Συγκεκριμένα με τη Klarna, μπορεί να μοιράσει το κόστος αυτό σε 3 ισόποσες και άτοκες δόσεις, με χρονικό διάστημα μεταξύ τους τις 30 ημέρες.

 

Υπάρχει κάποια επιπλέον χρέωση;

Η υπηρεσία παρέχεται δίχως κάποια επιπλέον χρέωση, μπορείτε να πραγματοποιείτε τις αγορές σας χωρίς κανέναν πρόσθετο τόκο.