Τρόποι αποστολής

ACS Courier

Η παράδοση γίνεται στο σπίτι σας, στην επιχείρηση σας ή σε οποιονδήποτε άλλο χώρο της επιλογής σας.

Τα μεταφορικά είναι 2,99 € για έως και 2 κιλά (5,99€ για τις δυσπρόσιτες περιοχές) και +1,00 € για κάθε επιπλέον κιλό. Η αντικαταβολή επιβαρύνεται με 2,00 € επιπλέον και δεν υποστηρίζεται για παραγγελίες με συνολικό κόστος 100,00 € και άνω.

 

Γενική Ταχυδρομική

Ισχύουν ακριβώς τα ίδια με την ACS Courier. Εάν επιθυμείτε παράδοση με Γενική Ταχυδρομική, παρακαλούμε αναφέρετε το στο πεδίο ειδικών οδηγιών παραγγελίας, που βρίσκεται στη σελίδα του καλαθιού, ή ενημερώστε μας εγκαίρως, πριν την αποστολή της παραγγελίας σας.

Για αποστολές στην Κύπρο με express παράδοση τα μεταφορικά είναι 14,99 € για έως και 2 κιλά και +4,50 € για κάθε επιπλέον κιλό. Η αντικαταβολή δεν υποστηρίζεται για αποστολές στο εξωτερικό.

 

Μεταφορική

Η παράδοση γίνεται είτε στο πεζοδρόμιο σας, είτε σε πρακτορείο στην πρωτεύουσα του νομού σας. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε ανατρέξτε στις λεπτομέρειες παράδοσης.

Τα μεταφορικά καθορίζονται αυτόματα με βάση το βάρος των προϊόντων και τη διεύθυνση αποστολής. Οι μεταφορικές δυστυχώς δεν υποστηρίζουν την αντικαταβολή ως μέθοδο πληρωμής.

 

Παραλαβή από το κατάστημα

Μπορείτε να παραλάβετε δωρεάν την παραγγελία σας από το κατάστημά μας (Μεγάλου Αλεξάνδρου 2Β, Άργος Ορεστικό, Καστοριά). Για παραγγελίες με πολύ μεγάλο όγκο ενδέχεται να υπάρξει μια μικρή επιπλέον χρέωση.