Συχνές Ερωτήσεις

Κάνετε αποστολές στο εξωτερικό;

Αναλαμβάνουμε αποστολές σε χώρες του εξωτερικού, κατόπιν όμως τηλεφωνικής μας επικοινωνίας στο 24670-44364 για το ακριβές κόστος αποστολής και τις λεπτομέρειες παράδοσης.

 

Πώς μπορώ να παραγγείλω;

  • Ηλεκτρονικά, πατώντας το κουμπί "Προσθήκη στο καλάθι" στις σελίδες των προϊόντων που σας ενδιαφέρουν και συμπληρώνοντας τα στοιχεία αποστολής και χρέωσης
  • Τηλεφωνώντας στο 24670-44364 με τους κωδικούς των προϊόντων που σας ενδιαφέρουν
  • Με μια επίσκεψη στο κατάστημά μας στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου 2Β, στο Άργος Ορεστικό Καστοριάς

 

Ποιοι είναι οι τρόποι αποστολής και πληρωμής;

Πληροφορίες για τους τρόπους αποστολής θα βρείτε εδώ και για τους τρόπους πληρωμής θα βρείτε εδώ. Τις ίδιες πληροφορίες θα βρείτε και στην περιγραφή κάθε προϊόντος, στην αντίστοιχη καρτέλα.

 

Ποιο είναι το κόστος των μεταφορικών;

Το κόστος των μεταφορικών διαμορφώνεται με βάση το βάρος της εκάστοτε παραγγελίας (πραγματικό ή ογκομετρικό). Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην περιγραφή κάθε προϊόντος, στην αντίστοιχη καρτέλα.

 

Πόσο ασφαλής είμαι κατά την παραγγελία μου, αν χρησιμοποιήσω πιστωτική κάρτα;

Ένα από τα κυριότερα καθήκοντα μας είναι η παροχή απόλυτης ασφάλειας σε κάθε πελάτη που χρησιμοποιεί πιστωτική κάρτα κατά την παραγγελία του, γι' αυτό δεν υπάρχει δυνατότητα πρόσβασης στα στοιχεία της από εμάς, καθώς το κομμάτι της πληροφορίας που αφορά την πιστωτική κάρτα δρομολογείται απευθείας στην τράπεζα, η οποία και διεκπεραιώνει τη χρέωση.

 

Ανησυχώ μήπως η παραγγελία μου φτάσει έχοντας υποστεί ζημιά, τί μέτρα λαμβάνετε ώστε να αποφευχθεί κάτι τέτοιο;

Στη συντριπτική πλειοψηφία των προϊόντων, η αποστολή τους γίνεται με την εργοστασιακή τους συσκευασία, διασφαλίζοντας έτσι τη μέγιστη δυνατή προστασία. Παράλληλα, όπου κρίνουμε πως υπάρχει αυξημένο ρίσκο λόγω μεγάλης ευθραυστότητας, θα προχωρήσουμε στη χρήση επιπλέον υλικού συσκευασίας, ώστε να μειώσουμε ακόμη περισσότερο την πιθανότητα ζημιάς. Αν παρόλα αυτά πάλι υπάρξει ζημιά κατά τη μεταφορά, τότε δεν υπάρχει ο παραμικρός λόγος ανησυχίας, θα κανονίσουμε σε συνεννόηση μαζί σας την αντικατάσταση του προϊόντος με καινούριο, ή την αποζημίωση της αξίας του.