Σχετικά με την εταιρεία

Η εταιρεία P Kontopoulos (ΑΦΜ: 040747267, ΔΟΥ: Καστοριάς, ΓΕΜΗ: 093917210000) είναι από το 1959 στο χώρο της εμπορίας επώνυμων ειδών διακόσμησης, φωτιστικών, επίπλων, ειδών οργάνωσης και ειδών σπιτιού. Η εμπειρία μας προέρχεται από τρεις γενιές, μια οικογενειακή επιχείρηση που ξεκίνησε τη μακρινή δεκαετία του '50 με μεράκι και αγάπη από το Άργος Ορεστικό της Καστοριάς, στη διεύθυνση Μεγάλου Αλεξάνδρου 2Β, όπου και βρίσκεται έως και σήμερα.

 

Η μεγάλη εμπειρία και η γνώση του κλάδου μας έχουν οδηγήσει στο να δημιουργήσουμε μια μεγάλη και πλήρη συλλογή επώνυμων, ποιοτικών και διαχρονικών προϊόντων που καλύπτουν και τις πλέον εξειδικευμένες καταναλωτικές ανάγκες και διατίθενται στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς. Γι' αυτό το λόγο εξάλλου είμαστε από τις ελάχιστες επιχειρήσεις που παρέχουν εγγύηση χαμηλότερης τιμής.

 

Αυτό το πάθος μας για την καλύτερη δυνατή σχέση ποιότητας/τιμής έχει καταστήσει την P Kontopoulos συνώνυμη όχι μόνο με τον επαγγελματισμό και την κομψότητα, αλλά κυρίως με τον σεβασμό της προς τον πελάτη. Ακούμε προσεκτικά τις επιθυμίες σας και πάντα προσπαθούμε να σας εξυπηρετήσουμε με τον πιο ολοκληρωμένο τρόπο, ώστε να πετύχετε ακριβώς το αποτέλεσμα που αποζητάτε.

 

 

Εφόσον το επιθυμείτε, η πάνω από 64 ετών εμπειρία μας στο χώρο της διακόσμησης σπιτιών και επιχειρήσεων σας διασφαλίζει χρήσιμες συμβουλές αναφορικά με τη διακόσμηση του εσωτερικού, αλλά και του εξωτερικού σας χώρου. Παράλληλα, προσφέρουμε και υπηρεσίες λίστας γάμου, παρέχοντας σας όλα όσα χρειάζεστε για να ξεκινήσετε τη νέα σας ζωή μαζί.

 

Για συμβουλές διακόσμησης, φροντίδας σπιτιού και όχι μόνο, μπορείτε να επισκεφτείτε και το blog της P Kontopoulos, που ενημερώνεται συνεχώς με καινούριο περιεχόμενο.

 

Πλοηγηθείτε στο e-shop της P Kontopoulos, το οποίο εξελίσσεται και βελτιώνεται σε διαρκή βάση, και αποκτήστε μοναδικά και επώνυμα προϊόντα για το σπίτι και την επιχείρησή σας, εύκολα και γρήγορα, στην καλύτερη τιμή της αγοράς, ή επικοινωνήστε μαζί μας για οτιδήποτε σας απασχολεί.

1 από 5