Σχετικά με την Εταιρεία

Η εταιρεία P Kontopoulos (ΑΦΜ: 040747267, ΔΟΥ: Καστοριάς, ΓΕΜΗ: 93917210000) είναι από το 1959 στον χώρο της εμπορίας επώνυμων ειδών διακόσμησηςφωτιστικώνειδών οργάνωσης, ειδών σπιτιού και επίπλων. Η εμπειρία της προέρχεται από τρεις γενιές, μια οικογενειακή επιχείρηση που ξεκίνησε με μεράκι και αγάπη από το Άργος Ορεστικό της Καστοριάς, στη διεύθυνση Μεγάλου Αλεξάνδρου 2Β, όπου και βρίσκεται έως και σήμερα. Η μεγάλη εμπειρία και η γνώση του κλάδου την έχουν οδηγήσει στη δημιουργία μιας μεγάλης και πλήρους συλλογής επώνυμων, ποιοτικών και διαχρονικών προϊόντων που καλύπτουν και τις πλέον εξειδικευμένες καταναλωτικές ανάγκες και διατίθενται στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς. Γι' αυτό το λόγο εξάλλου είναι από τις ελάχιστες επιχειρήσεις που παρέχουν Εγγύηση Χαμηλότερης Τιμής. Αυτό το πάθος της για την καλύτερη δυνατή σχέση ποιότητας/τιμής έχει καταστήσει την P Kontopoulos συνώνυμη όχι μόνο με τον επαγγελματισμό και την κομψότητα, αλλά κυρίως με τον σεβασμό της προς τον πελάτη. Ακούει προσεκτικά τις επιθυμίες σας και πάντα προσπαθεί να σας εξυπηρετήσει με τον πιο ολοκληρωμένο τρόπο, ώστε να πετύχετε ακριβώς το αποτέλεσμα που αποζητάτε.

Εφόσον το επιθυμείτε, η πάνω από 60 ετών εμπειρία της στον χώρο της διακόσμησης σπιτιών και επιχειρήσεων σας διασφαλίζει χρήσιμες συμβουλές αναφορικά με τη διακόσμηση του εσωτερικού, αλλά και του εξωτερικού σας χώρου. Για γενικότερες συμβουλές διακόσμησης (και όχι μόνο), μπορείτε να επισκεφτείτε και το blog της P Kontopoulos.

Πλοηγηθείτε στο e-shop της P Kontopoulos και αποκτήστε μοναδικά και επώνυμα προϊόντα, εύκολα και γρήγορα, στην καλύτερη τιμή της αγοράς, ή επικοινωνήστε μαζί μας για οτιδήποτε σας απασχολεί.