Μετρητά σε ένα Viva Spot - Λεπτομέρειες

Εάν επιθυμείτε να εξοφλήσετε την παραγγελίας σας με μετρητά, τότε η πληρωμή σε κάποιο από τα περισσότερα από 2.000 Viva Spot αποτελεί την ιδανική λύση! Η διαδικασία είναι πολύ απλή και απαρτίζεται από τα παρακάτω τέσσερα βήματα:

 

1. Έχοντας φτάσει στο τελικό βήμα του checkout, στο σύστημα πληρωμών της Viva, πατήστε το βελάκι που δείχνει δεξιά στο σημείο που καλείστε να επιλέξετε μέθοδο πληρωμής, κάτω ακριβώς από το κείμενο "Πληρώστε με", ώστε να εμφανιστούν περισσότεροι μέθοδοι πληρωμής.

 

2. Έπειτα, επιλέξτε τη μέθοδο πληρωμής με το εικονίδιο ενός πορτοφολιού. Θα δείτε συνοπτικά μια εξήγηση του πως λειτουργεί η συγκεκριμένη μέθοδος πληρωμής, παράλληλα με τον κωδικό πληρωμής, ο οποίος θα σας ζητηθεί όταν μεταβείτε σε κάποιο Viva Spot ώστε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας, οπότε καλό θα ήταν να τον σημειώσετε κάπου.

 

3. Στη συνέχεια, πατώντας το κουμπί "Βρείτε το πλησιέστερο σημείο πληρωμής" ή πατώντας εδώ, θα μεταφερθείτε στη σελίδα του δικτύου της Viva, όπου εισάγοντας τη διεύθυνσή σας, ή εναλλακτικά κάνοντας χρήση του διαδραστικού χάρτη, θα μπορέσετε να βρείτε τα Viva Spot που σας εξυπηρετούν περισσότερο.

 

4. Τέλος, μεταβείτε σε κάποιο από τα Viva Spot που εντοπίσατε, δώστε τον κωδικό πληρωμής που σημειώσατε στο 2ο βήμα μαζί με τα μετρητά και συγχαρητήρια, μόλις εξοφλήσατε την παραγγελία σας!