8 από τα καλύτερα χρώματα για το υπνοδωμάτιο σας

8 από τα καλύτερα χρώματα για το υπνοδωμάτιο σας

 

Είτε αντιπροσωπεύει το πιο ήσυχο μέρος του σπιτιού, είτε είναι το δωμάτιο πάνω στο οποίο πειραματίζεστε και δοκιμάζετε όλες τις τελευταίες τάσεις της μόδας με την ασφάλεια ότι ακόμα και αν κάτι δεν βγει όπως ακριβώς το περιμένατε δεν θα χρειαστεί να το δει κανείς άλλος πέρα από εσάς, τα παρακάτω χρώματα θα μεταμορφώσουν το υπνοδωμάτιο σας σε αυτό ακριβώς που ονειρεύεστε!

 

Γαλάζιο παστέλ

Όχι, δεν είναι μόνο για παιδικά και βρεφικά δωμάτια! Το γαλάζιο παστέλ έχει χαρακτηριστεί από σχεδιαστές σε ολόκληρο τον κόσμο ως "αριστοκρατικό", "γαλήνιο" και "ρομαντικό". Δεν χρειάζεται να εξηγήσουμε το γιατί, η φωτογραφία μιλάει από μόνη της!

 

Ναυτικό μπλε

Αν πάλι προτιμάτε ένα πιο ενήλικο και κομψό στυλ, τότε το ναυτικό μπλε ίσως είναι το ιδανικό χρώμα για εσάς. Μεγάλο θετικό είναι το ότι αποτελεί ένα από τα πιο διαχρονικά χρώματα, ιδανικό για όσους προσπαθούν να αποφεύγουν το συχνό βάψιμο ακουλουθώντας συνεχώς τις τάσεις της μόδας στη διακόσμηση.

 

Κίτρινο

Για όλους εσάς που θέλετε έναν πιο παιχνιδιάρικο τόνο στο υπνοδωμάτιο σας, το κίτρινο είναι μια πολύ καλή επιλογή. Δίνει αέρα ζωντάνιας στο χώρο, ενώ ταυτόχρονα συνδυάζεται υπέροχα με το λευκό, χρώμα που είναι κυρίαρχο ούτως ή άλλως στα περισσότερα υπνοδωμάτια.

 

Τιρκουάζ

Για εσάς που είστε ακόμη πιο τολμηροί, σας παρουσιάζουμε το τιρκουάζ! Είναι ένα χρώμα έντονο, που μαγνητίζει το βλέμμα και ταυτόχρονα παραπέμπει στη φύση, καθώς φέρνει στο μυαλό εικόνες από τα τιρκουάζ νερά της θάλασσας.

 

Πράσινο

Ακόμη ένα χρώμα που κατά τη γνώμη μας δεν χρησιμοποιείται αρκετά συχνά σε υπνοδωμάτια, αν και θα έπρεπε, είναι το πράσινο. Δίνει έναν chic τόνο στο χώρο, ενώ συχνά χαρακτηρίζεται από διακοσμητές, και όχι μόνο, ως "αριστοκρατικό". Για τον απόλυτο συνδυασμό, ταιριάξτε το με ξύλινα έπιπλα σε φυσική απόχρωση, η αντίθεση θα είναι εκπληκτική και ταυτόχρονα γεμάτη στυλ!

 

Ανοιχτό γκρι

Ειδικά αν το υπνοδωμάτιο σας είναι φωτεινό, μια ανοιχτή απόχρωση του γκρι θα ενισχύσει ακόμη περισσότερο τη φωτεινότητα του χώρου σας. Για να αποφύγετε ένα μουντό αποτέλεσμα, συνδυάστε το με άλλες, πιο σκούρες αποχρώσεις του (για παράδειγμα στα κλινοσκεπάσματα και στους πίνακες ζωγραφικής).

 

Ανοιχτό ροζ

Το ανοιχτό ροζ είναι το ιδανικό χρώμα για την απόλυτα γυναικεία, αλλά ταυτόχρονα chic, πινελιά. Ο ανοιχτός του τόνος το βοηθάει να συνδυάζεται αρμονικά με τα έπιπλα και τα διάφορα διακοσμητικά αντικείμενα σας, οπότε δεν θα δυσκολευτείτε ιδιαίτερα να το ενσωματώσετε στο υπνοδωμάτιο σας. Συνδυάζεται αρμονικά με το λευκό, με εντυπωσιακά αποτελέσματα.

 

Τερακότα

Για όσους τους αρέσει να πειραματίζονται με τα χρώματα, η συγκεκριμένη απόχρωση του καφέ είναι ένας σίγουρος τρόπος να αποφύγετε την πεπατημένη. Είναι ένα χρώμα που αποπνέει ζεστασιά, και η "σκουρίλα" του μπορεί εύκολα να αντισταθμιστεί με έναν πολύχρωμο πίνακα ζωγραφικής ή ένα διακοσμητικό τοίχου.

 

Εσείς τι χρώματα έχετε επιλέξει για το υπνοδωμάτιο σας; Θα χαρούμε πολύ να το μοιραστείτε μαζί μας κάτω στα σχόλια!

Επιστροφή στο ιστολόγιο

Υποβάλετε ένα σχόλιο