5 εύκολες ιδέες στολισμού με κεραμικά ρόδια

5 εύκολες ιδέες στολισμού με κεραμικά ρόδια

Τα κεραμικά διακοσμητικά ρόδια χρησιμοποιούνται ως διακοσμητικά αντικείμενα κυρίως το φθινόπωρο και τον χειμώνα, αλλά πλέον υπάρχουν στην αγορά και ψεύτικα ρόδια σε ανοιχτές αποχρώσεις, που τα καθιστούν κατάλληλα τόσο για χρήση την άνοιξη και το καλοκαίρι, όσο και για διακόσμηση γάμου. Όπως και να 'χει, προσδίδουν έναν ρομαντικό αέρα Αναγέννησης στον χώρο και κλέβουν πάντα τις εντυπώσεις. Θα τα βρείτε σε μια μεγάλη ποικιλία μεγεθών και σχεδίων, πράγμα που επιτρέπει τη δημιουργία εύκολων και γρήγορων συνθέσεων που θα ταιριάζουν απόλυτα με τον προσωπικό ή επαγγελματικό σας χώρο.

 

Διακοσμητικά ρόδια και πιατέλα

Χρησιμοποιήστε ένα διακοσμητικό μπωλ, μέσα στο οποίο απλά θα τοποθετήσετε μερικά καλαίσθητα ρόδια. Σαν τελική πινελιά, μπορείτε να ρίξετε από πάνω και μια λεπτή σειρά από μικρά λαμπάκια μπαταρίας.

 

Διακοσμήστε τα δικά σας

Αν τα στολισμένα διακοσμητικά ρόδια του εμπορίου δεν καλύπτουν απόλυτα τις ανάγκες σας, τότε μπορείτε να τα προσωποποιήσετε με τη χρήση μαρκαδόρων. Ένα παράδειγμα θα ήταν η χρήση τους κατά το χριστουγεννιάτικο τραπέζι, όπου ο κάθε καλεσμένος θα πάρει ως δώρο ένα ρόδι με κάποιο συγκεκριμένο σχέδιο, ή με μια ευχή γραμμένη με χρυσό ή ασημί μαρκαδόρο.

 

Στολισμός γάμου με ρόδια

Όπως ήδη αναφέραμε, ένας τρόπος αξιοποίησης των ροδιών είναι η διακόσμηση γάμου με ρόδια, και συγκεκριμένα στα τραπέζια, αντικαθιστώντας τις τυπικές χάρτινες κάρτες με τα ονόματα των καλεσμένων με όμορφα, γυαλιστερά ρόδια που θα γράφουν πάνω τους το όνομα του καλεσμένου, ή θα κρατούν όρθια την κάρτα του ονόματος από το "κοτσάνι" τους. Επιπρόσθετα, μπορούν να χρησιμοποιηθούν και καθαρά ως διακοσμητικό στοιχείο των τραπεζιών, αποτελώντας κομμάτι συνθέσεων μέσα σε διακοσμητικές πιατέλες ή βάζα.

 

Βάλτε τα μέσα σε βάζα

Η πιο εύκολη και γρήγορη ιδέα της λίστας με διαφορά, χωρίς αυτό να σημαίνει πως οι υπόλοιπες είναι ιδιαίτερα δύσκολες. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πάρετε ένα ψηλό, διάφανο βάζο και να βάλετε μέσα του τα διακοσμητικά ρόδια της επιλογής σας. Επιπλέον, μπορείτε να βάλετε μέσα και μερικά τεχνητά φυτά, για μια πιο φυσική εμφάνιση.

 

Βάλτε τα μέσα σε ένα καλάθι

Ένα ψάθινο, πλεκτό καλάθι, μερικά κεραμικά ρόδια, λίγα στικ κανέλας και μερικά κουκουνάρια αποτελούν τον τέλειο χειμερινό συνδυασμό, που αποπνέει ζεστασιά και χαλάρωση.

 

Εσείς χρησιμοποιείτε τα ρόδια στη διακόσμηση του χώρου σας; Θα χαρούμε πολύ να μοιραστείτε μαζί μας τις δικές σας προτάσεις και ιδέες κάτω στα σχόλια!

Επιστροφή στο ιστολόγιο

Υποβάλετε ένα σχόλιο