ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ

Η έννοια της διακόσμησης εμφανίζεται από την εποχή του Ομήρου. Αρχικά η λέξη “κόσμος” σήμαινε “σωστή κατάταξη”, “διαρρύθμιση” και "οργάνωση”. Αυτός που "κοσμεί", ο "κοσμητής/κοσμήτωρ", είναι ο οργανωτής και συντηρητής της τάξης. Έπειτα, στους Αλεξανδρινούς χρόνους, η λέξη “διάκοσμος” πήρε τη σημασία “στολίδι”.

Η διακόσμηση τα τελευταία χρόνια έχει εξελιχθεί σε μία από τις αγαπημένες ενασχολήσεις όλων μας. Τα ένθετα σε εφημερίδες, περιοδικά και ιστοσελίδες παρουσιάζουν έξυπνες ιδέες διακόσμησης για όλα τα γούστα. Άλλωστε, η ανάγκη του ανθρώπου να οργανώσει το χώρο του και να τον κάνει πιο λειτουργικό και φιλικό προς αυτόν, είναι έμφυτη.

P Kontopoulos διαθέτει μια ξεχωριστή σειρά διακοσμητικών προϊόντων εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, με τα οποία θα μπορέσετε να αναβαθμίσετε το περιβάλλον διαβίωσης ή εργασίας σας εύκολα και αποτελεσματικά. Στο μενού επιλογών μας θα βρείτε βάζα και μπωλ, γλυπτά και φιγούρες, διακοσμητικά γραφείου, διακοσμητικά τοίχου, διακοσμητικά ζωάκια, δίσκους σερβιρίσματοςκαράφες και μπουκαλοθήκες, κασπώ και ανθοστήλες, κηροπήγια, μεταλλικά και μινιατούρες, πιατέλες και φανάρια, ώστε να βρεθεί η ιδανική λύση συνδυάζοντας την αισθητική με την λειτουργικότητα.