Σχετικά με την Εταιρία

Από το 1959 είμαστε στο χώρο της διακόσμησης και του οικιακού εξοπλισμού. Η εμπειρία μας προέρχεται από τρεις γενιές, μια οικογενειακή επιχείρηση που ξεκίνησε με μεράκι και αγάπη από το Άργος Ορεστικό της Καστοριάς, στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου. Η μεγάλη εμπειρία και η γνώση του κλάδου μας έχουν οδηγήσει στη δημιουργία μιας μεγάλης και πλήρους συλλογής ποιοτικών και διαχρονικών προϊόντων που καλύπτουν και τις πλέον εξειδικευμένες καταναλωτικές ανάγκες και διατίθενται στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς. Γι' αυτό το λόγο εξάλλου είμαστε από τις ελάχιστες επιχειρήσεις που παρέχουν Εγγύηση Χαμηλότερης Τιμής, καθώς επίσης και Πρόγραμμα Επιβράβευσης. Αυτό το πάθος μας για την καλύτερη δυνατή σχέση ποιότητας/τιμής έχει καταστήσει την επιχείρηση μας συνώνυμη όχι μόνο με τον επαγγελματισμό και την κομψότητα, αλλά κυρίως με τον σεβασμό μας προς τον πελάτη.

Εφόσον το επιθυμείτε, η πάνω από 60 ετών εμπειρία μας στο χώρο της διακόσμησης και στα είδη σπιτιού σας διασφαλίζει χρήσιμες συμβουλές αναφορικά με τη διακόσμηση του εσωτερικού, αλλά και του εξωτερικού σας χώρου. Για γενικότερες συμβουλές διακόσμησης (και όχι μόνο), μπορείτε να επισκεφτείτε και το blog μας εδώ.

Πλοηγηθείτε στο e-shop μας και αποκτήστε μοναδικά προϊόντα, εύκολα και γρήγορα, στην καλύτερη τιμή της αγοράς, ή επικοινωνήστε μαζί μας για οτιδήποτε σας απασχολεί.